Saturday, October 07, 2006

Regnet det bara öser ned...
I somras satt man o klagade på värmen, men det är hundra gånger bättre än allt detta regn. Det går ju inte att gå ut o göra något. Jo, man kan ju ta på regnställ på vagnen och paraply, men allt blir så mkt bökigare. Tomas är på fiskeresa med killarna i skärgården o fångar en massa gäddor. :-) Det hade tydligen varit jättebra fiske. Hoppas att regnet håller sig borta därifrån - men fiskare ska väl tåla lite regn.

Mamma är här nu - mysigt! (o pappa kommer om en stund) Theo diggar sin mormor stenhårt! Han blev jätteledsen när hon gick till frissan imorse. Mamma var ju barnvakt igår när jag var på skolan o busade med Theo 10 ggr mer än vad man själv orkar så han har väl blivit lite bortskämd nu. Lägger in en bild här bredvid på busfröna :-)
Efter två veckors lugn i skolan drar det igång igen till veckan med en massa kvantmetod och uppsatsskrivande. Skönt att det bara är en månad kvar nu med lektioner, sen är det "bara" uppsats. Men det känns bättre, för då disponerar man tiden helt fritt. Sen ska vi till London o hälsa på syster Linda en vecka i slutet av november. Roligt att ha något att se framemot! O kanske (om jag jobbar på bra med uppsatsen) så kan man få in en sista minuten till nått varmt ställe också innan jul... hoppas!!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home